Q3 doesn't get past setup

Have a question about Matricom products? Make a thread within this section to get some help!

Moderators: Matricom Guru, Global Moderator

Post Reply
MEB
Newbie
Newbie
Posts: 3
Joined: Tue Sep 19, 2017 10:13 pm
Contact:

Fri Sep 22, 2017 8:33 am

Where is the q3 firmware for download?

GetSmartMedia
Global Admin
Global Admin
Posts: 72
Joined: Thu Apr 09, 2015 1:11 pm
Location: USA
Contact:

Mon Oct 02, 2017 12:43 pm

Before going through the process of downloading and installing the firmware again try and take the unit to a family member's house . Or a neighbor. I've seen this happen more that a few times and it seems to be picky about the internet it is hooked up to. Also try a factory reset. These two options have worked in the past with clients i have.
GET SMART MEDIA WORLDWIDE
Matricom Customer Support
USA

GetSmartMedia
Global Admin
Global Admin
Posts: 72
Joined: Thu Apr 09, 2015 1:11 pm
Location: USA
Contact:

Mon Oct 02, 2017 12:44 pm

Here is a link and description for the Q3 firmware https://www.youtube.com/watch?v=GkJw5GioTrQ
GET SMART MEDIA WORLDWIDE
Matricom Customer Support
USA

Adeatimeng
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Sat Aug 11, 2018 8:48 am
Mood:
Contact:

Fri Aug 31, 2018 6:38 am

That firmware always get updates like every 2-3 days later so doesnt need to update cause I am a research paper writing service online and its update crash my site more often which hard to find more date for the same , I would recommend you not to do update for setup.

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest